Tinnye Infó – Útravaló

Krix Lajos polgármestertől

Kedves Tinnyeiek,
Kedves Újságolvasó!


Tinnyét immár több mint 1800-an lakják. Az elmúlt 15 éven át folyamatosan növekedett a lakosság száma. 2016. év elejére elértük az 1823 főt. Ekkora létszámú településen már többféle információátadásról szükséges gondoskodni.


Krix Lajos, polgármester
(fotó: dr. Imre Gábor)

Tinnye község képviselő-testülete a 2016. októberi ülésén döntött arról, hogy útjára indítja Tinnye Infó néven a helyi újságot. Ez a havonta megjelenő ingyenes információs lap reményeink szerint kiegészíti az elektronikus felületeken megjelenő híreket, illetve eljutnak olyan háztartásokba is a friss hírek, ahol nem áll rendelkezésre internet és számítógép.

Ugyanakkor lehetőséget biztosítunk – elsősorban az újság szerkesztője által – bárkinek, hogy megismertetésre alkalmas hírrel a falu közösségéhez eljussanak gondolatai. Biztos vagyok abban, hogy Önök nem csak gyorsan átfutják majd a Tinnye Infót, hanem többször is kézbe veszik, örömmel vagy néha bosszankodva nézegetik a képeket és elmélkednek egy-egy íráson, híren. Azt remélem, hogy a közösségépítést is kiválóan fogja szolgálni az újság.

Igazán üdvözlendő lenne, ha valamennyi korosztály érdeklődve várná a falu híreit minden hónapban, hiszen Tinnye mindennapjaival fogunk találkozni, melynek garanciája lehet a köztünk élő Ladányi Péter szerkesztő is.

Azt kívánom a falunkban lakóknak, hogy adjon biztatást újságunk a tetterős cselekvésre, egymás elfogadására, egymásra figyelésre, szolgálja mindennapjaink tartalmas megélését, az egyén és Tinnye fejlődését.


Tisztelettel: Krix Lajos, polgármester