Ajánló

néhány gondolat a szerkesztőtől

2016.10.29., Ladányi Péter

Címkék: Szerkesztő

Egy rendszeresen megjelenő helyi kiadványra Tinnyének már évek óta nagy szüksége volt. Épp ezért úgy gondolom, hogy az újság hiánypótló, és célja, hogy a helyiek naprakész információkat kaphassanak a kistérség társadalmi, kulturális és közéleti eseményeiről, az Önkormányzat híreiről, a település életéről, és mindennapjairól.

Fontosnak tartom, hogy néhány szót szóljak a lap függetlenségéről is. Bár az újság alapítója Tinnye község Önkormányzata, az újság nem a helyi hivatal szócsöve. A megjeleníthető tartalmakat számos jogszabály és az alapító szerkesztési irányelveit tartalmazó dokumentum szabályozza. Szerkesztőként is vannak elképzeléseim és elvárásaim (elsősorban magammal szemben) arra nézve, hogy az újságban mi és hogyan jelenhet meg.

Jómagam az építkezésben (a közösség-építésben), a jó célok érdekében egymás kölcsönös támogatásában, az együttműködésben hiszek. Még akkor is, ha Tinnyén nem minden működik tökéletesen és erre olykor a lapban megjelenő cikkek rá is irányítják az olvasó figyelmét. Ennek minden esetben községünk épülését, Tinnye fejlődését kell szolgálnia.

Hiszem, hogy a lap függetlenségével lehetővé válik ez az építő munka, és elképzeléseim szerint szerkeszthetem a lapot.

Ladányi Péter, szerkesztő

Ha tetszik Önnek ez a cikk, ossza meg ismerőseivel: