TKK Családi Majális

képes beszámoló

2017.06.12., Ladányi Péter

Címkék: Szórakozás Gyereksarok Civil

2017. május 27-én a tinnyei iskola udvarán gyereknapi Családi Majálist szervezett a Tinnyei Kulturális Kerekasztal (TKK). A rendezvény a helyi önkormányzat anyagi támogatásával és több helyi intézmény és szervezet, valamint lelkes segítő magánszemély segítségével jött létre. Képes beszámolónk segítségével bepillantást nyerhetnek a rendezvénybe.

Aki akart, az árnyékban csocsózhatott vagy sakkozhatott, és volt kézműves foglalkozás, zsákbanfutás és kerékpáros-rolleres szlalom verseny is:

Kézműves foglalkozás (fotó: Ladányi Péter)

Zsákbanfutás (fotó: Ladányi Péter)


Eljött a Gesztenyevirág Néptánccsoport:

Gesztenyevirág Néptánccsoport
(fotó: Ladányi Péter)


A Gina M. Lovas Sport Egyesület jóvoltából a gyerekek felülhettek a lóra:

Lovaglás (fotó: Ladányi Péter)


A nap végén az Éles-Bolyki-Czakó Quartett zenélt:

Éles-Bolyki-Czakó Quartett
(fotó: Ladányi Péter)

A Tinnyei Kulturális Kerekasztal civil szervezetének nevében, ezúton szeretnénk megköszönni, a 2017. május 27-én szombaton megrendezett CSALÁDI MAJÁLIS rendezvényünket támogatók segítségét.
Elsősorban Tinnye Község Önkormányzatának az anyagi támogatást, tovább mindazoknak a magánszemélyeknek, nyugdíjasoknak, pedagógusoknak, egyházaknak, önkormányzati munkatársaknak és a kerekasztal tagjainak a munkáját, akik anyagi és természetbeni hozzájárulásaikkal biztosították a rendezvény sikerét. Köszönettel,

Hibó Andrea és Babka Zsuzsanna TKK

Fenti képeinkre és ide kattintva további fényképeket is talál!

Iratkozzon fel RSS hírfolyamunkra!

Az RSS az egyik legrégebbi és legelterjedtebb technológiája a hírek elkötelezettség nélküli olvasásának. Nem kell telepítenie semmit és nem kell átadnia személyes adatait senkinek. Csak kapcsolódjon hírfolyamunkhoz és valahányszor új cikket publikálunk, személyes RSS olvasója értesíti Önt pont úgy, ahogy azt Ön kívánja.

Feliratkozás

Javasoljuk az RSSem használatát. Ingyenes.

Látogassa meg Facebook oldalunkat!

Inkább egy közösségi lény? Látogassa meg Facebook oldalunkat és kövessen minket ott. Oldalunkon a főbb cikkeinken kívül a környékbeli közösségi oldalak érdekes és releváns bejegyzéseiről is tájékozódhat. Ossza meg bejegyzéseinket ismerőseivel, beszélje meg őket más olvasókkal és élvezze a megbízható forrásból származó aktuális és érdekes híreket.

Megnézem

Értékelje munkánkat!

A Körtvélyes szerkesztőjeként végtelenül büszke vagyok arra, hogy többé-kevésbé rendszeres időközönként olyan univerzális kiadvánnyal lephetem meg Tinnye lakosságát, ami remek alapanyag papírrepülő hajtogatáshoz, alátétnek zöldség pucoláshoz, bélésnek szemetes kukába vagy gyújtósnak kandallóba.

Viszont elégedettséggel tölt el az is, amikor arról értesülök, hogy az újság valamelyik írása felkeltette olvasónk érdeklődését. Meleg szívvel gondolok azokra, akik az egész újságot elolvassák, esetleg fel is idézik valamelyik cikkét. Széles mosoly ül az arcomra, amikor valaki azzal fogad vagy keres meg, hogy szívesen adna interjút az egyik lapszámba. És végtelen hálát érzek akkor, amikor valaki úgy dönt, hogy részt vállal a tinnyeiek hiteles és tényleges tájékoztatásának kihívásaiban.

Ha az Ön számára is fontos, hogy a helyi történések híre azokhoz is eljussanak, akiknek nincs internet kapcsolata vagy jobb szeretik a helyi híreket kézbe véve lapozgatni, támogassa munkánkat! Fejlesszük közösen a tinnyei kommunikációt!

Írjon nekünk!

Küldje el nekünk cikk javaslatát, olvasói levelét, helyi vagy régiós híreit, közéleti vagy személyes élménybeszámolóját, vagy adjon fel apróhirdetést!

E-mailt küldök mutasd az e-mail címet

Jelentessen meg lapunkban fizetett hirdetést vagy vállaljon részt a Körtvélyes nyomdai költségeiben és a tinnye.info online működtetésében a CZMB Bt. CIB Bank Zrt.-nél vezetett

számú bankszámlájára „Körtvélyes támogatás” közleménnyel történő átutalással. Támogassa Ön is a független helyi újságírást!

Olvasóink nevében is köszönöm szépen.

Czuczor Szabolcs,
felelős szerkesztő

Ha tetszik Önnek ez a cikk, ossza meg ismerőseivel: