Főoldal 2 nap múlva:  Lapzárta 23. 6 nap múlva:  Kommunális

Pályázati Felhívás

Tinnye önkormányzati honlapjának helyreállítására

2020.02.27., Tinnye Község Önkormányzata

Címkék: Közélet Tinnyén élünk

Tinnye Község Önkormányzat Képviselő-testülete az önkormányzati honlap (tinnye.hu) helyreállítása, megújítása és jövőbeni folyamatos üzemeltetése érdekében a 13/2020. (II.26.) számú határozatában pályázati felhívás közzétételéről döntött.

Határidő: 2020. március 6. 16:00

Pályázati felhívás önkormányzati honlap helyreállítására (fotó: James Osborne, Pixabay)

A pályázati felhívás részletei a következők:

1. Tinnye Község Önkormányzat Képviselő-testülete ajánlattételi felhívást tesz közzé az önkormányzati honlap (tinnye.hu) helyreállítására, megújítására és folyamatos üzemeltetésére az alábbi tartalommal.

1.1. A pályázat tárgya:

 • 1.1.a. Az előző honlaptartalom helyreállítása:
  Cél, hogy a lehető legrövidebb időn belül a honlap teljes megújításáig annak alapfunkciói újra működjenek, a hivatal dokumentumai, a helyi rendeletek ismét elérhetőek legyenek.

  A webszerver korábbi tartalmáról és az SQL adatbázisról visszamenőleg rendelkezésre állnak biztonsági másolatok, amelyek a nyertes pályázó számára a teljesítés érdekében elérhetővé válnak.

 • 1.1.b. Az önkormányzati honlap megújítása, átalakítása:
  A feladat egy WordPress alapú, biztonságos, jól áttekinthető, keresési lehetőséget tartalmazó, a jogszabályoknak (Mötv., Infotv., GDPR, helyi SZMSZ rendelet, stb.) mindenben megfelelő, korszerű önkormányzati honlap elkészítése. Fontosabb követelmények:

  • Tárhely: az önkormányzat határozza meg (nem a nyertes pályázó hatásköre és felelőssége)
  • A honlap fő részei a vonatkozó jogszabályokban meghatározott tartalmak, ill. hírfolyam, önkormányzat(ok) adatai, hivatal(ok) adatai, közszereplők elérhetőségei, önkormányzati intézmények adatai, közszolgáltatók adatai, helyi vállalkozások (kérés esetén).
  • Reszponzív dizájn (optimális megjelenés a legkülönfélébb eszközökön), mobil barát kialakítás, a hírek és oldalak egyszerű megosztási lehetősége közösségi oldalakon
  • Alapvetően a nyertes pályázónak kell majd üzemeltetnie, kezelnie és karbantartania az oldalt, de úgy kell kialakítania a felületet, hogy szükség esetén, ill. sürgős esetben a hivatal munkatársainak (megadott accountokkal) legyen lehetőségük bejegyzéseket, híreket készíteni és fájlokat feltölteni.
  • Fórum nélküli honlap kialakítása
  • Biztonságos weboldal kialakítása (https://), a szükséges tanúsítványok szükség esetén történő frissítésével
  • Esztétikus tervezés, főként helyi és régióbeli fotók alkalmazásával és/vagy helyi művészek bevonásával
  • A részletes tartalmi kialakítás a nyertes pályázóval történő konzultációk során kerül meghatározásra.
 • 1.1.c. Az önkormányzat honlapjának folyamatos üzemeltetése
  A nyertes pályázó felelőssége és feladata, hogy a honlap jogszabályok által előírt folyamatos és biztonságos működése biztosított legyen. Főbb feladatok:

  • A hivatal által biztosított dokumentumok honlapra való feltöltése, ellenőrzést követően (vírus, személyes adatok).
  • A feltöltendő dokumentumok ellenőrzése magában foglalja a kártékony kódok elleni vizsgálatot és a nem nyilvánosságra hozható esetleges személyes adatokkal kapcsolatos ellenőrzést. A nyilvánosság által nem megismerhető személyes adatokat szerkeszthető formátum (pl. doc, xls, stb.) felismerhetetlenné kell tennie, nem szerkeszthető formátumú fájlok esetén (pl. pdf) jeleznie kell ezt a hivatal munkatársainak, akik gondoskodnak az anonimizálásról és elküldik az anonimizált változatot a nyertes pályázónak közzététel céljából. Az adott dokumentum tekintetében nyilvánosságra hozható személyes adatok köréről a mindenkori jegyző ad felvilágosítást.
  • Elvárható biztonsági óvintézkedések megtétele az esetleges vírusfertőzések, külső behatolások (feltörések) ellen a saját informatikai eszközein és a tárhely konfigurálásakor elérhető biztonsági beállítások alkalmazása (vírusirtó, tűzfal konfigurálása, password policy, stb.).
  • A rendszeres biztonsági mentések készítése alapvetően a tárhely szolgáltató végzi, de ez szükség esetén (pl. honlap módosítása) alkalomszerűen a nyertes pályázó feladata is.
  • Kapcsolattartás a tárhelyszolgáltatóval, az önkormányzat hivatalának kijelölt munkatársával
  • Rendelkezésre állás: rendkívüli esemény, ill. szükség esetén a honlap működésének és tartalmának a bejelentéstől számított legrövidebb időn belül történő helyreállítása, visszaállítása.
  • Hibabejelentés lehetőségének biztosítása (e-mail)

1.2. A pályázat benyújtásának és elbírálásának feltételei:

 • Kik nyújthatnak be pályázatot:
  Tinnyén és a régióban működő cégek és egyéni vállalkozások, amelyek tevékenységi körébe a pályázat tárgya beletartozik
 • A pályázat benyújtásának határideje:
  A felhívás megjelenését követő 8. nap 16 óra. Ha ez munkaszüneti napra esik, akkor az ezt követő első munkanap 16 óra.
 • A pályázat benyújtásának módja: A pályázatokat e-mailen egyidejűleg az igazgatasKUKAC@tinnye.hu és ladanyi21KUKAC@gmail.com e-mail-címekre kell elküldeni a rendelkezésre álló határidőn belül. A pályázat megérkezéséről visszaigazolást küldünk. A maximálisan küldhető fájlméret: 2 MB, ennél nagyobb méretű fájl esetén fájlmegosztó, külső tárhely használatával. A pályázat papír alapon a hivatalban is benyújtható, de a pályázaton való részvétel feltétele a benyújtott pályázat fenti e-mail-címekre történő megküldése.
 • A benyújtott pályázat tartalmazza:
  • A pályázó cég/vállalkozás bemutatása, referenciái
  • A pályázat tárgyában szereplő feladatok vállalt teljesítésének részletezés leírása
  • Nettó és bruttó ajánlati ár (a pályázat tárgya szerinti bontásban)
  • Vállalási határidő, a késedelem esetén vállalt esetleges kötbér mértéke (a pályázat tárgya szerinti bontásban)
  • Hozzájáruló nyilatkozat, mely szerint a pályázó személy neve és a benyújtott pályázat a benyújtási határidő után teljes terjedelmében közzé tehető, ill. a pályázó által megadott egyéb személyes adatokat a pályázati és bírálati eljárás során a döntés előkészítésében és a döntéshozatalban részt vevő személyek kezelhetik.
 • Döntés a pályázatról, szerződéskötés:
  A nyertes pályázatról a képviselő-testület dönt a határidő lejártát követő első, soron következő rendes vagy rendkívüli ülésén. A nyertes pályázó és az önkormányzat a pontos részleteket szerződésben rögzítik. A képviselő-testület fenntartja a jogát, hogy a pályázati eljárás során ne hirdessen nyertest.
 • A beérkezett pályázatok értékelésénél és a pályázatok pontszámainál figyelembe vett súlyozás:
  1.1.a. 1.1.b. 1.1.c.
  ajánlati ár: 25 40 70
  vállalt határidő: 30 15 -
  határidő túllépés esetén vállalt kötbér: 30 15 -
  szakmai alkalmasság és referencia: 15 30 30
  ÖSSZESEN: 100 100 100

  Elérhető maximális összpontszám: 300.
  A képviselő-testület fenntartja a jogot, hogy a legjobb eredményt elért pályázók összeredményének 15%-os vagy annál kisebb különbsége esetén szabadon döntsön a nyertes pályázóról.

 • A szerződés főbb tartalmi elemei:
  • A szerződés melléklete a jelen pályázati felhívás
  • Fizetés teljesítés-igazolás alapján:
   1.1.a.: a munka elvégzése után, 30 napos átutalással
   1.1.b.: a munka elvégzése után, 30 napos átutalással
   1.1.c.: negyedévente, 30 napos átutalással
  • A szerződés aláírása (megkötése) és megszüntetése a polgármester jogosult a képviselő-testület döntése esetén
  • Minden felhasznált tartalom jogszerűségét a nyertes pályázónak kell biztosítania
  • További díjazást a nyertes pályázó a honlapon való megjelentetésért nem kérhet (pl. helyi vállalkozóktól)

Iratkozzon fel RSS hírfolyamunkra!

Az RSS az egyik legrégebbi és legelterjedtebb technológiája a hírek elkötelezettség nélküli olvasásának. Nem kell telepítenie semmit és nem kell átadnia személyes adatait senkinek. Csak kapcsolódjon hírfolyamunkhoz és valahányszor új cikket publikálunk, személyes RSS olvasója értesíti Önt pont úgy, ahogy azt Ön kívánja.

Feliratkozás

Javasoljuk az RSSem használatát. Ingyenes.

Látogassa meg Facebook oldalunkat!

Inkább egy közösségi lény? Látogassa meg Facebook oldalunkat és kövessen minket ott. Oldalunkon a főbb cikkeinken kívül a környékbeli közösségi oldalak érdekes és releváns bejegyzéseiről is tájékozódhat. Ossza meg bejegyzéseinket ismerőseivel, beszélje meg őket más olvasókkal és élvezze a megbízható forrásból származó aktuális és érdekes híreket.

Megnézem

Értékelje munkánkat!

A Körtvélyes szerkesztőjeként végtelenül büszke vagyok arra, hogy többé-kevésbé rendszeres időközönként olyan univerzális kiadvánnyal lephetem meg Tinnye lakosságát, ami remek alapanyag papírrepülő hajtogatáshoz, alátétnek zöldség pucoláshoz, bélésnek szemetes kukába vagy gyújtósnak kandallóba.

Viszont elégedettséggel tölt el az is, amikor arról értesülök, hogy az újság valamelyik írása felkeltette olvasónk érdeklődését. Meleg szívvel gondolok azokra, akik az egész újságot elolvassák, esetleg fel is idézik valamelyik cikkét. Széles mosoly ül az arcomra, amikor valaki azzal fogad vagy keres meg, hogy szívesen adna interjút az egyik lapszámba. És végtelen hálát érzek akkor, amikor valaki úgy dönt, hogy részt vállal a tinnyeiek hiteles és tényleges tájékoztatásának kihívásaiban.

Ha az Ön számára is fontos, hogy a helyi történések híre azokhoz is eljussanak, akiknek nincs internet kapcsolata vagy jobb szeretik a helyi híreket kézbe véve lapozgatni, támogassa munkánkat! Fejlesszük közösen a tinnyei kommunikációt!

Írjon nekünk!

Küldje el nekünk cikk javaslatát, olvasói levelét, helyi vagy régiós híreit, közéleti vagy személyes élménybeszámolóját, vagy adjon fel apróhirdetést!

E-mailt küldök mutasd az e-mail címet

Jelentessen meg lapunkban fizetett hirdetést vagy vállaljon részt a Körtvélyes nyomdai költségeiben és a tinnye.info online működtetésében a CZMB Bt. CIB Bank Zrt.-nél vezetett

számú bankszámlájára „Körtvélyes támogatás” közleménnyel történő átutalással. Támogassa Ön is a független helyi újságírást!

Olvasóink nevében is köszönöm szépen.

Czuczor Szabolcs,
felelős szerkesztő

Ha tetszik Önnek ez a cikk, ossza meg ismerőseivel:

Továbbiak a témákban:

Kerékpáros kertváros

Tervezzük meg közösen az agglomeráció kerékpáros stratégiáját!

2021.09.21. 07:39

Felújítják a 10-es út pilisvörösvári szakaszát

Forgalomkorlátozás, félpályás lezárás, várakozási tilalom majd' két hétig

2021.09.20. 11:08

Csoportos kéményellenőrzés – 2. kör

2021-ben 14 címen már túl vagyunk. Van még igény összefogásra?

2021.09.20. 10:37

Újra közösségi szervezésű kéményellenőrzésre hívjuk fel a helyi vállalkozók figyelmét

Az elmúlt évekhez hasonlóan most is összefogással igyekszünk jó ajánlatot kérni

2021.09.07. 09:26

Videó a tinnyei képviselő-testület rendkívüli üléséről: 2021.08.27. 8:00

A tartalomból: szociális tűzifa, adótartozás telekért, M100 környezetvédelmi vizsgálata, tinnyei fociklub

2021.08.29. 14:12

Települési szintű pályázat háziállataink oltására, csipeztetésére és ivartalanítására

Jelentkezzen Ön is! Ha nyerünk, kedvenceink kezelése térítésmentes lesz.

2021.07.06. 09:01

Videó a tinnyei képviselő-testület üléséről: 2021.06.30. 16:00

A tartalomból: pandémia, M100, kommunikáció felelőssége, telekeladások, térfigyelő kamerák, súlykorlátozáshoz kötött behajtás, civil szervezetek támogatása, augusztus 20., települési feladatlista…

2021.07.01. 23:34

Tudja Ön, mi lett az előző javaslatával?

Vajon elfogadta vagy elutasította az önkormányzat? Itt ellenőrizheti.

2021.05.24. 10:00

Véleménye van az M100-as településrendezési eszközökbe illesztéséről?

Írja meg észrevételeit a főépítésznek! Két hete van rá. Tavaly már megírta? Az nem számít.

2021.05.13. 17:05

Idén is húsvéti dekorációk ékesítik Tinnye utcáit

Sétáljon körbe, megéri! 😊

2021.04.04. 10:47

Ne lepődjön meg, ha éjjelente puskadörrenést hall Tinnyén!

Májusig vadelejtési időszak van lakott területen belül

2021.02.16. 16:26

Csak látszik a betlehemi csillag Tinnyéről!

Még ha nem is egy csillagként, de ott van(nak)

2020.12.26. 17:22

Halloween in Tinnye

A new tradition is being born

2020.12.21. 18:00

Nehéz helyzetben vannak az önkormányzatok

Jön az adóellenőrzés, de ajánlunk 10 módszert is a hosszabb távú együttműködésre és a kommunikáció hiányának feloldására. Jó hír, hogy ezekből néhány már Tinnyén is megvalósult.

2020.12.08. 08:18

Tinnyei karácsonyfa

Hatalmas, gyönyörű, látogatható, díszíthető

2020.11.30. 06:54

Videó a tinnyei képviselő-testület üléséről: 2020.10.28. 16:30

A tartalomból: pályázatok, közösségi hídépítés, forráskeresés az okos zebrára, íjászverseny, régiós tömegközlekedés, költségvetés, körzeti megbízott, ingatlan-vagyon hasznosítás, DIGI mobil Tinnyén, falu karácsony, térfigyelő kamerák, parkolás a főúton, önerős útépítés, adózási problémák…

2020.11.09. 11:35

Tinnyei álláspályázat (Frissítve)

Igazgatási ügyintéző-titkársági asszisztens munkakör betöltésére

2020.10.05. 18:02

Videó a tinnyei képviselő-testület rendkívüli üléséről

Közvetítés: 2020.09.18. 7:30

2020.09.28. 19:36

Videó a tinnyei képviselő-testület rendkívüli üléséről

Közvetítés: 2020.09.03. 7:45

2020.09.06. 11:20

Gigászi tűzijátékot terveztek, aztán lefújták. Mi lesz Tinnyén?

Múlt héten mi is fontolgattuk. Van ötlete alternatívára?

2020.07.16. 11:36

Videó a tinnyei képviselő-testület üléséről: 2020.07.08. 16:00

A tartalomból: útfeltúrás az Adyban, várakozó okos zebra, önkormányzati csontvázak, sokasodó közösségi oldalak, elhalasztott átminősítések, DIGI mobil Tinnyén, pályázatok, tűzijáték, művházfelújítás…

2020.07.09. 21:29

Ingyenes online informatikai tábor gyerekeknek

Hétköznaponként 2 órában az ELTE T@T Kuckójának szervezésében

2020.06.19. 17:10

Pályázati felhívás civil szervezeteknek (Frissítve)

Rendezvények és közösségi programok megvalósításához

2020.06.19. 15:43

Sőt, még annál is régebben… (Frissítve)

Unalmas, tudom. De Tinnyének van egy ősrégi, ráadásul elismert Facebook oldala is.

2020.06.07. 11:08

Idén is lesz szervezett kéményellenőrzés helyi vállalkozásoknak

Várjuk azok jelentkezését, akik idén is szeretnének olcsón és tervezhetően túllenni rajta.

2020.04.29. 10:47

Ó, Tinnye már jóval korábban „beszállt az internetbe”

Van egy másik önkormányzati Facebook oldal is, tudta?

2020.04.22. 18:45

Tinnye is „beszállt az internetbe”

Pedig volt már honlapja. De biztos a Facebook erejével majd hatékonyabb lesz.

2020.04.21. 12:24