Page header
 Főoldal 6 nap múlva:  Kommunális 13 nap múlva:  Kommunális,  Szelektív

Apróhirdetés

Érvényes a dokumentum 2022.12.03. 14:29:59-kor bekövetkezett módosításától.

Lehetőséget biztosítunk apróhirdetések megjelentetésére a Körtvélyes című tinnyei lapban térítésmentesen. Az újság lapszámonként bő 700 példányban, Tinnye több mint 1900 fős lakosságához jut el két-három havonta. A hirdetésfeladás szabályai a következők:

1. Hirdetések feladása

Apróhirdetést e-mailben, SMS-ben vagy Viber üzenetben fogadunk. Ha a hirdetés feladása az alábbi szabályoknak minden szempontból megfelelt, visszaigazoló üzenetet küldünk, amit a hirdetésfeladással azonos módon (e-mailben, SMS-ben vagy Viber üzenetben) kérünk jóváhagyni. Így egy hirdetés feladásáért egy hirdetőnek összesen 2 db e-mail vagy 2 db SMS (vagy Viber üzenet) elküldésével kell számolnia.

E-mailben

E-mailben feladott apróhirdetés címzettjeként szerkesztőségünk nyilvános címét kell megadni, a levél tárgya pedig „APRO31” (idézőjelek és ékezet nélkül, csupa nagybetűvel írva). Ez arra utal, hogy levelünk tartalma a Körtvélyes 31. lapszámába szánt apróhirdetés szövegét tartalmazza. A levél szövege kizárólag a magyar ábécé kis- és nagybetűiből, számokból és írásjelekből állhat legfeljebb 160 karakteres terjedelemben.

Tárgy: APRO31
Üzenet: Hirdetés szövege, legfeljebb 160 karakterben.

SMS-ben vagy Viber-en

Az SMS-ben vagy Viber üzenetben feladott apróhirdetést szerkesztőségünk nyilvános telefonszámára kell küldeni. Az üzenetet szövege az „APRO31:” (idézőjelek és ékezet nélkül, csupa nagybetűvel írva, kettősponttal a végén) kell kezdeni, a hirdetés szövege pedig kizárólag a magyar ábécé kis- és nagybetűiből, számokból és írásjelekből állhat összesen legfeljebb 160 karakteres terjedelemben (a 7 karakteres bevezetőn felül tehát legfeljebb 153 karakteres szöveget lehet megadni).

Üzenet: APRO31:Hirdetés szövege, legfeljebb 153 karakterben.

2. Apróhirdetés szabályai

2.1. Hatályosság, feladás határideje

Apróhirdetést egy adott lapszámba kizárólag az adott lapszám lapzártájának időpontjáig lehet feladni. Lapzárta után beérkező hirdetésfelvételi igények legkorábban csak a következő lapszámban kaphatnak helyet.

Egy lapszámban egy az e-mail címe vagy telefonszáma alapján azonosított hirdetőtől kizárólag a sorrendben elsőként beérkező hirdetést jelentetjük meg, amennyiben az minden más szempontból megfelel a hirdetésfelvételi előírásoknak és harmonizál az adott lapszám tervezett terjedelmével. Az ugyanazon e-mail címmel vagy telefonszámmal rendelkező hirdetőtől érkező azonos lapszámon belüli további hirdetésfelvételi igényeket figyelmen kívül hagyjuk.

2.2. Szöveges tartalom

Az apróhirdetés szöveges tartalmára a média ajánlatoknál megfogalmazott tartalmi szabályok érvényesek.

A hirdetés szövegében kapcsolatfelvételi vagy bármilyen személyes adatot (pl. név, cím, egyéb telefonszám vagy e-mail cím) megadni tilos. Az apróhirdetés kapcsolatfelvételének céljára a hirdetés feladójának e-mail címe (e-mailes feladás esetén) vagy telefonszáma (SMS-es vagy Viber-es feladás esetén) fog megjelenni az újságban.

2.3. Adatvédelem

Az apróhirdetés e-mailben, SMS-ben vagy Viber üzenetben történő elküldésével a hirdető elfogadja az adatvédelmi tájékoztatónkban foglalt tudnivalókat, amit egy visszaigazoló e-mail / SMS / üzenet elküldésével kérünk majd megerősíteni. A megerősítés határidőn belüli elmaradása esetén a hirdetésfelvételi szándékot semmisnek tekintjük, a személyes adatokat pedig töröljük.

2.4. Záró rendelkezések, felelősségvállalás

Fenntartjuk a jogot arra, hogy a fenti szabályok és irányelvek be nem tartása esetén a feladott hirdetés megjelentetésétől előzetes tájékoztatás nélkül eltekintsünk.

A beküldött apróhirdetések szöveges tartalmának és elérhetőségének esetleges pontatlanságáért a hirdető vállalja a felelősséget.