Page header

Apróhirdetés

Érvényes a dokumentum 2022.03.01. 21:39:37-kor bekövetkezett módosításától.

Lehetőséget biztosítunk apróhirdetések megjelentetésére a Körtvélyes című tinnyei lapban térítésmentesen. Az újság lapszámonként több, mint 700 példányban, Tinnye csaknem 1900 fős lakosságához jut el kéthavonta. A hirdetésfeladás szabályai a következők:

1. Hirdetések feladása

Apróhirdetést e-mailben, SMS-ben vagy Viber üzenetben fogadunk. Ha a hirdetés feladása az alábbi szabályoknak minden szempontból megfelelt, visszaigazoló üzenetet küldünk, amit a hirdetésfeladással azonos módon (e-mailben, SMS-ben vagy Viber üzenetben) kérünk jóváhagyni. Így egy hirdetés feladásáért egy hirdetőnek összesen 2 db e-mail vagy 2 db SMS (vagy Viber üzenet) elküldésével kell számolnia.

E-mailben

E-mailben feladott apróhirdetés címzettjeként szerkesztőségünk nyilvános címét kell megadni, a levél tárgya pedig „APRO18” (idézőjelek és ékezet nélkül, csupa nagybetűvel írva). Ez arra utal, hogy levelünk tartalma a Körtvélyes 18. lapszámába szánt apróhirdetés szövegét tartalmazza. A levél szövege kizárólag a magyar ábécé kis- és nagybetűiből, számokból és írásjelekből állhat legfeljebb 160 karakteres terjedelemben.

Tárgy: APRO18
Üzenet: Hirdetés szövege, legfeljebb 160 karakterben.

SMS-ben vagy Viber-en

Az SMS-ben vagy Viber üzenetben feladott apróhirdetést szerkesztőségünk nyilvános telefonszámára kell küldeni. Az üzenetet szövege az „APRO18:” (idézőjelek és ékezet nélkül, csupa nagybetűvel írva, kettősponttal a végén) kell kezdeni, a hirdetés szövege pedig kizárólag a magyar ábécé kis- és nagybetűiből, számokból és írásjelekből állhat összesen legfeljebb 160 karakteres terjedelemben (a 7 karakteres bevezetőn felül tehát legfeljebb 153 karakteres szöveget lehet megadni).

Üzenet: APRO18:Hirdetés szövege, legfeljebb 153 karakterben.

2. Apróhirdetés szabályai

2.1. Hatályosság, feladás határideje

Apróhirdetést egy adott lapszámba kizárólag az adott lapszám lapzártájára történő felhívás online megjelenésétől a lapzárta időpontjáig lehet feladni. A lapzártára történő felhívás megjelenése előtt, valamint a lapzárta után beérkező hirdetésfelvételi igényeket figyelmen kívül hagyjuk.

Egy lapszámban egy az e-mail címe vagy telefonszáma alapján azonosított hirdetőtől kizárólag a sorrendben elsőként beérkező hirdetést jelentetjük meg, amennyiben az minden más szempontból megfelel a hirdetésfelvételi előírásoknak és harmonizál az adott lapszám tervezett terjedelmével. Az ugyanazon e-mail címmel vagy telefonszámmal rendelkező hirdetőtől érkező azonos lapszámon belüli további hirdetésfelvételi igényeket figyelmen kívül hagyjuk.

2.2. Szöveges tartalom

Az apróhirdetés szöveges tartalmára a média ajánlatoknál megfogalmazott tartalmi szabályok érvényesek.

A hirdetés szövegében kapcsolatfelvételi vagy bármilyen személyes adatot (pl. név, cím, egyéb telefonszám vagy e-mail cím) megadni tilos. Az apróhirdetés kapcsolatfelvételének céljára a hirdetés feladójának e-mail címe (e-mailes feladás esetén) vagy telefonszáma (SMS-es vagy Viber-es feladás esetén) fog megjelenni az újságban.

2.3. Adatvédelem

Az apróhirdetés e-mailben, SMS-ben vagy Viber üzenetben történő elküldésével a hirdető elfogadja az adatvédelmi tájékoztatónkban foglalt tudnivalókat, amit egy visszaigazoló e-mail / SMS / üzenet elküldésével kérünk majd megerősíteni. A megerősítés határidőn belüli elmaradása esetén a hirdetésfelvételi szándékot semmisnek tekintjük, a személyes adatokat pedig töröljük.

2.4. Záró rendelkezések, felelősségvállalás

Fenntartjuk a jogot arra, hogy a fenti szabályok és irányelvek be nem tartása esetén a feladott hirdetés megjelentetésétől előzetes tájékoztatás nélkül eltekintsünk.

A beküldött apróhirdetések szöveges tartalmának és elérhetőségének esetleges pontatlanságáért a hirdető vállalja a felelősséget.